top of page

TEAM “HEARTBREAK”

Public·13 members
Michael Lukin
Michael Lukin

Fata Din DiamantUna historia sensible sobre el valor, amor, indiferencia, pero especialmente sobre un corazón de piedra, Fata din Diamant presenta a ADDA como una mujer sensible que es amada por dos y la esperan, una mujer que puede brillar como un diamante.
Fata din diamantADDA a compus 11 piese pline de mesaj și emoție pe care le-a adunat în albumul "Fata din diamant". Materialul a fost lansat azi-noapte, la ora 00:00, pe toate platformele de streaming și pe YouTube, iar în curând poate fi achiziționat și în format fizic.


"Acest album este o parte din sufletul meu. E parcursul meu i al femeii spre maturizare, acceptare, putere i iubire de sine. Dupa ce a trait tot, dupa ce a simit tot, a cazut dar s-a ridicat, devenind un diamant!", spune ADDA.


"'Fata din diamant' este despre acceptarea tuturor trairilor fireti pentru care, uneori, m-am judecat singura. M-am lasat sa simt, sa ma exprim i sa ma eliberez. Acest album este cadoul meu pentru voi, dar i pentru mine", completeaza artista. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page